Som kund till Mediamind är du i gott sällskap

Mediamind har genomfört hundratals uppdrag. De allra flesta av våra kunder har vi samarbetat med i åratal. Här kan ni läsa om några av de uppdrag vi har genomfört.

”Vi har tagit hjälp av Mediamind för att skapa ett bättre sök in på sajten och öka trafiken. Sedan vi inledde vårt samarbete har vi förbättrat vårt organiska sök online.”

”Sista halvåret har vi haft en ökning av förfrågningar till båda våra företag. Dels från närområdet men vi kan se att största ökningen är från de som kommer lite längre ifrån. Där kan vi se att servicen från Mediamind gällande hemsida, Google Adwords och SEO har gjort stor skillnad. Utan detta hade vi nog inte fått en order på 14 kaminer inkl.montering samt diverse plåtarbeten till samma kund.”

logo -varmebutiken

”Vi har arbetat tillsammans med Mediamind under flera år. Förutom att det är lätt och smidigt att arbeta tillsammans, är det en styrka och trygghet att få ta del av den kunskap och det nätverk som Mediamind har inom digital marknadsföring.”

”Sedan vi anlitade Mediamind har vi sett en tillströmning av uppdrag för båda våra verksamheter. Vi betalar idag mindre för att få in våra uppdrag då Mediamind både har ökat tillströmningen och sänkt våra kostnader för marknadsföring.”

logo - falck

”En hel del har hänt på kort tid: Vi ser resultat både gällande förfrågningar via vår hemsida samt vilken enorm effekt Adwords och SEO på Google har haft! Vi har haft en trafikökning och nästan dubblat antalet unika besökare per månad sedan i september! Är det något jag särskilt vill framhålla så är det servicen från Mediamind!”

”Vi har granskat inkommande anbud. När vi hade värderat både kvalitét och pris drog Mediamind det längsta stråt.”

”Vi får tillgång till den stora kunskap och långa erfarenhet som Mediamind besitter. Detta har tveklöst lett till att vi idag tar klokare beslut gällande de investeringarna vi gör på internet. Löpande statistik visar att vi får ut mer per satsad marknadsföringskrona.”

Vill du veta mer om oss eller våra produkter?