Jobba hos oss

JUST NU SÖKER VI EN ERFAREN SEO SPECIALIST!

Brinner du för digitalt? Då har vi en intressant tjänst att erbjuda dig! Mediamind består av ett härligt gäng digitala entusiaster som sitter centralt i fina lokaler mitt i Uppsalas puls, endast ett par minuter från centralstationen vilket gör det enkelt att pendla om du exempelvis bor i Stockholm med omnejd. Hos oss är det alltid högt i tak och för den som vill finns stora utvecklingsmöjligheter.

Mediamind får ständigt in nya spännande kunduppdrag och därför söker vi nu en vass Sökmotoroptimerare med djupgående kunskaper inom just SEO och dess möjligheter och som därmed kan ge bästa service till våra kunder.

VÅR STORY

Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Onlilnemarknadsföring där vi hjälper företag med SEO, Adwords, Bing, Räckviddsannonsering, Sociala medier, Rörligt m.m. Kärnan i allt är hemsidan där vi lägger stort fokus på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring vilket innebär att vi planerar, analyserar, lägger upp och optimerar kampanjer, rapporterar resultat och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

Vi ser gärna att du har följande erfarenheter och egenskaper:

 • Några års relevant arbetslivserfarenhet av SEO. Det innebär att du har full kunskap om vad riktigt bra SEO innebär och hur du lyfter våra
  kunder på Google för bästa resultat.
 • En hejare på att uttrycka dig väl i skrift då en stor del av arbetet handlar just om “Content”, såsom att författa bra texter på landningssidorna som uppskattas av både Google och besökarna av webbsidan. Du kommer också löpande att skriva kortfattade sökords- och åtgärdsdokument som underlag till våra kunder.
 • Du behöver ha ett visst tekniskt intresse och förstå vad som tekniskt påverkar bra SEO.
 • Kunskap om hur man jobbar med interna och externa länkar och hur länkkraften kan påverka resultatet.
 • Du behöver vara noggrann, strukturerad och analytiskt lagd för att hela tiden följa upp och utveckla dina SEO kunder.
 • Goda kunskaper inom Google Analytics samt kunskap om hur man sätter upp mål och mätpunkter på kundens hemsida.
 • Bra om du innehar Google Adwords certifikat men inget krav.
 • Ett genuint intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring.
 • Vi är alla enkla att ha att göra med men för att passa in i gänget vill vi gärna att du är en person med god samarbetsförmåga där du tycker att det är kul att dela med dig av din kunskap och tillsammans med övriga bidra med kloka lösningar för oss och våra kunder.

Om du känner igen dig i stora delar av beskrivningen ovan är vi rejält nyfikna på dig och vill träffa Dig över en fika!

Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid 40 timmar/vecka
Lön: Bra fast lön för rätt person
Start: Enligt överenskommelse men förslagsvis i augusti/september.

Övrigt: För oss är det viktigt att våra anställda har bra övriga villkor. Därför är det en självklarhet för oss att du får Tjänstepension, Sjukförsäkring och Friskvårdsbidrag vid fast anställning.

Så här ansöker du:
Ansökan sker skriftligen till antingen:
– Johannes Karsberg johannes.karsberg@mediamind.se mobil: 070-223 88 50

Bifoga ditt CV samt några personliga rader om dig själv antingen i text eller videoform. Vi bokar in möten löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon av oss enligt ovan.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om SEO eller våra övriga produkter?

DELA DENNA SIDA