Jobba hos oss

MEDIAMIND SÖKER EN ERFAREN SEO SPECIALIST

Brinner du för online marknadsföring och vill arbeta på en Digital byrå som ligger i framkant? Då har vi en intressant tjänst att erbjuda dig! Mediamind består av ett härligt gäng digitala entusiaster som sitter centralt i fina lokaler mitt i Uppsalas puls, endast några minuter från centralstationen vilket gör det enkelt att pendla om du exempelvis bor i Stockholm. Vi har även en filial i Stockholm och Borås men det är till vårt kontor i Uppsala som vi nu i första hand söker personal, dock finns möjligheten att sitta i Stockholm. Hos oss är det alltid högt i tak och för den som vill finns stora utvecklingsmöjligheter.

Mediamind får ständigt in nya spännande kunduppdrag och därför söker vi nu en vass Sökmotoroptimerare med djupgående kunskaper inom just SEO och dess möjligheter och som därmed kan ge bästa service till våra kunder.

VÅR STORY
Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala medier, Rörligt m.m. Kärnan i allt är hemsidan där vi lägger stort fokus på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring Online vilket innebär att vi planerar, analyserar, lägger upp och optimerar kampanjer, rapporterar resultat och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

Vi ser gärna att du har följande erfarenheter och egenskaper:

 • Några års relevant arbetslivserfarenhet av SEO. Det innebär att du har full kunskap om vad riktigt bra SEO innebär och hur du lyfter våra kunder på Google för bästa resultat
 • Bra på att uttrycka dig väl i skrift då en stor del av arbetet handlar just om “Content”, såsom att författa bra texter på målsidorna som uppskattas av både Google och besökarna av webbsidan. Du kommer också löpande att skriva kortfattade sökords- och åtgärdsdokument som underlag till våra kunder.
 • Du behöver ha ett stort tekniskt intresse och förstå vad som tekniskt påverkar bra SEO. Gärna att du har en bakgrund inom system- och/eller webbutveckling.
 • Kunskap om hur man jobbar med god struktur på hemsidorna samt korrekta interna och externa länkar och hur länkkraften kan påverka resultatet.
 • Du behöver vara noggrann, strukturerad och analytiskt lagd för att hela tiden följa upp och utveckla dina SEO kunder.
 • Goda kunskaper inom Google Analytics samt kunskap om hur man sätter upp mål och mätpunkter på kundens hemsida.
 • Google Ads certifikat, eller i alla fall goda kunskaper och dokumenterad erfarenhet av Google Ads.
 • Kanske en självklarhet, men du bör ha ett genuint intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring.
 • Vi är alla enkla att ha att göra med på byrån men för att passa in i gänget vill vi gärna att du är en person med god samarbetsförmåga där du tycker att det är kul att dela med dig av din kunskap och tillsammans med övriga bidra med kloka lösningar för oss och våra kunder.
 • Rollen innebär att du kommer att ha direktkontakt med våra kunder emellanåt. Så du bör gilla kundkontakt och följa med på möten, kommunicera med kunderna på telefon, Skype, Teams mm.

Har du dessutom följande är det ett starkt plus, dock inget krav:

 • Erfarenhet av SEMrush eller liknande verktyg.
 • Intresse av att ta en ledande roll och utvecklas inom ledarskap för att kunna vara den som håller ihop SEO teamet och vid behov rapportera till närmasta chef eller ledningsgruppen.

Om du känner igen dig i stora delar av beskrivningen ovan är vi rejält nyfikna på dig och vill träffa Dig över en fika! Hör av dig så bokar vi in en träff!

Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid 40 timmar/vecka
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse men förslagsvis i augusti/september
Övrigt: För oss är det viktigt att våra anställda har bra övriga villkor. Därför är det en självklarhet för oss att du får Tjänstepension, Sjukförsäkring och Friskvårdsbidrag vid fast anställning.

Om du har några frågor kontakta:
– Mikaela Roxenmo Espinola mikaela@mediamind.se mobil: 070-090 46 86
– Johannes Karsberg johannes.karsberg@mediamind.se mobil: 070-223 88 50

Bifoga ditt CV samt några personliga rader om dig själv antingen i text eller videoform. Vi bokar in möten löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon av oss enligt ovan.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan här:

 • Dina uppgifter

 • CV OCH PERSONLIGT BREV

 • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf, xls, jpg, jpeg, gif, png, txt.
 • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf, xls, jpg, jpeg, png, txt.
 • MEDDELANDE

DELA DENNA SIDA